Installatietechniek, Installateurs, CV-ketels, Cv ketels, loodgieters, Gratis offertes
MIJN ACCOUNT
HOOFDMENU
AGENDA: VAKBEURZEN
vorige maand December 2017 volgende maand
ZO MA DI WO DO VR ZA
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
           
 

Actueel nieuws en persberichten over installatietechniek, installatiebedrijven en producten

HVAC BundGuard olie/waterafscheider

HVAC BundGuard olie/waterafscheider
2015-04-10 - PERSBERICHT
HVAC BundGuard olie/waterafscheider
De huidige milieuwetgeving stelt dat er absoluut geen olie of sporen van olie in het milieu terecht mogen komen. Om het milieu te beschermen staan olieopslagtanks en transformatoren in een ‘bak’, oftewel een bund. Deze bunds bevinden zich meestal buiten en lopen daarom langzaam vol met water. Dit water mag afvloeien in het riool mits het vrij van olie is. Hiervoor heeft HVAC Nederland een oplossing: de Greenline BundGuard.

De Greenline BundGuard zorgt voor optimale bescherming en beveiliging. Het systeem onderscheidt water van olie en verwijdert op een veilige manier overtollig water, zonder verontreiniging van het omliggende milieu met olie. Het systeem maakt gebruik van de laatste microprocessor- en sensortechnologie en zorgt zo voor het best mogelijke resultaat en absolute zekerheid.

De pomp/sensorunit is een zelfstandig werkende eenheid. De unit is geheel vervaardigd uit rvs. Aan de bovenzijde van de unit is een handgreep geplaatst voor het eenvoudig hanteren van de pomp/sensorunit. Deze handgreep kan ook aan een hijsketting worden bevestigd, waardoor diepere putten geen problemen geven. De pomp heeft een capaciteit van 110 liter/minuut bij een opvoerhoogte van 3 meter.

Het regelpaneel is vervaardigd uit rvs en voorzien van bevestigingstrippen voor montage aan de wand. Beschermingsklasse IP66. De deur van het regelpaneel is afsluitbaar met het ingebouwde slot. De alarmindicators zijn in de deur gemonteerd en het raam is het interne display af te lezen. Ten slotte is het regelpaneel aan de buitenzijde voorzien van een M8 koperen (CW20S) aardeaansluiting en PG20 kunststof doorvoeringen
Het gebruik van een BundGuard is veilig en goedkoop. De units zijn ouderhoudsarm. Systeem bewaakt continu en volledig automatisch de bund. De Greenline BundGuard is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met montageset en installatie- en bedieningshandleiding.
Aantal keer gelezen: 12344
Bericht van: HVAC Nederland
ADVERTENTIES
2000-2017 InstallatieWeb.nl - All Rights Reserved | Privacy | CV-ketels | Gratis CV-Ketel Offertes | Loodgieter | Sanitair | Elektra